Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Munch Remastered

27. september 2013 @ 18:00 - 29. september 2013 @ 19:00

$200

 

Munch Remastered er en reise i musikk og dans gjennom åtte av Edvard Munchs malerier i anledning kunstnerens 150 års jubileum.

 

To samtidsdanserer på høyt internasjonalt nivå; Yanelis Brooks og Alejandro Altamirano, vil sammen med instruktør Vibeke Flesland Havre og musikerne Bodil Lunde Rørtveit (vokal) og Siri Hilmen (cello) skape en forestilling basert på det ekspressive musikkverket “Munch Remastered” og Munchs kunst.

 

Musikken henter elementer fra ulike sjangre; kunstmusikk, jazz, pop, elektronika, tango, folk og improvisasjon. Uttrykket spenner fra minimalisme og flytende lydlandskap i mer harmoniske bilder som ’Solen’ og ’Ung kvinne på stranden’, til heftige skiftende rytmer og taktarter og mange musikalske lag i emosjonelle, kraftfulle bilder som ’Sjalusi’ og ’Livets Dans’. Sentralt i lydbildet er Rørtveits omfangsrike og uttrykksfulle vokal. Hun benytter et universielt sangspråk uten ord i vanlig forstand.

 

Bergensgruppen SAGN består av komponist og vokalist Bodil Lunde Rørtveit og komponist Jørn Lavoll.

 

Munch Remastered har premiere 27. september, med påfølgende forestillinger 28. og 29. september.

 

 

spotify link : https://play.spotify.com/artist/4mE1tQNFYauZXBlADkGMl4
Itunes: https://itunes.apple.com/no/album/munch-remastered-r-d-ep/id639810771
Wimp: http://wimp.no/wweb/album/?album=19904253

 

Detaljer

Start:
27. september 2013 @ 18:00
Slutt:
29. september 2013 @ 19:00
Kostnad:
$200
Hendelse Kategori:

Alle har en liten dør bak øret – Episode 5: Øyeblikk

"Alle har en liten dør bak øret" er en teaterserie i 8 episoder for barn fra 2 år, basert på ny norsk poesi. Musikar og komponist Annlaug Børsheim og skodespelar Vibeke Flesland Havre har laga eit poetisk univers for barn i alle aldrar.

Les mer

Underground av Neither Nor & Scènes Théâtre Cinéma

BIT Teatergarasjen åpner høstsesongen med en megaproduksjon der 25 aktører forvandler teaterrommet til et filmsett. Forestillingen gjorde braksuksess i Lyon i april, og vi forventer en minst like heftig undergrunnsbevegelse her i Bergen.

Les mer

Åpningsfest!

Velkommen til BIT Teatergarasjens Sesongåpningsklubb! med bobler i glass og ører!

Les mer
  • 29. August 21:30

Bergen Fringe Festival 2019

Bergen Fringe Festival inviterer deg til jungelen 5 - 8 september!

Les mer

Lanseringsfest for Leonoras reise

Velkommen til lanseringsfest for Susanne Christensens nye bok, Leonoras reise, om surrealisten Leonara Carrington, feminisme, science fiction, mystikk, økologi og galskap.

Les mer
  • 11. September 20:00

Cornerstone: Følelsenes politikk

Klimaendringer, rasisme og økende forskjeller vekker sterke følelser verden over. Men hvem er det egentlig som har lov til å være sint? Hvilke følelser er lov? Og hva betyr det at noen er privilegerte nok til å heve seg over følelsene?

Les mer

Cornerstone: Fa(r)en

FA(R)EN er et dokumentarisk korverk der vi møter anonymiserte fedre og en barnløs mann. De forteller om kvinner, barn, savn og sinne knyttet til manglende kontakt med egne barn etter brudd.

Les mer
  • 06. Oktober 17:00

Å undervise RITA

Bergenspremiere: Teaterfabrikken er stolt over å presentere "Educating Rita" av Willy Russell, en hjertevarm komedien som har vunnet flere priser på Londons West End, og senere prisvinnende film med Julie Walter og Michael Caine i hovedrollene.

Les mer

Førjulskonsert: Hovland og Tomrens popleksikon

Velkommen til førjuleskonsert på Cornerteateret: en alfabetisk gjennomgang av det forrige århundrets populærmusikk med to av våre mest sæpregede personligheter i hver sin sjanger: Ragnar Hovland og Bjørn Tomren

Les mer

Så ha ei god jul, då!

Juestemningen er garantert med Tenorane og Steffen Horn! I sin blanding av alvor og humor tar de publikum med på sin ferd gjennom klassiske perler, kjente og kjære julesanger, amerikanske croonerlåter til egenskrevne låter.

Les mer