Forced Beauty

Velkommen til en smertefull verden av kjærlighet og hat og endeløse forhandlinger, av fascinasjon og fortvilelse.  Forced Beauty av T.I.T.S. er en audio-visuell performance om maktstrukturer og vold, voldsestetikk og fravær av empati.

To kvinner streber etter å forstå hvordan de kan ta kontroll og ikke tape denne kampen. Hvor “blodig” kan en Bloody Mary bli?

Forced Beauty er inspirert av (re) presentasjon av vold i vårt daglige liv,  samtidig som det er en utforsking av maktstrukturer i relasjoner. T.I.T.S. ønsker å konfrontere vår fascinasjon for vold med forskning på speilneuroner i den menneskelige hjerne som er nært knyttet til publikums evne til fysisk empati.

Dialogene er basert på hat-kommentarer på Internett og virkelige drap, mens sangtekstene er fiktive. Forced Beautys temasang er laget av L. Grøntved (musikk), N. H. Kornetová (tekster) og J. Qvale (arrangement)

 

Medvirkende:

 

Nela H. Kornetová (CZ/NOR), concept, choreography, performer

Lærke Grøntved (DK), choreography, performer

Ann Sofie Godø (NOR), scenography, costume, light design

Heidi Dalene (NOR), scenography, costume, light design

Jonas Qvale (NOR), music and sound design

Jan Hajdelak Husták (CZ/NOR), video design, graphics

Juli Appone(SWE/FIN), Mariann Hansen (FO), dramaturgical assistant

 

Takk til alle venner og kollegaer for hjelp og støtte.  

 

“Forced Beauty”  er støttet av Norsk Kulturråd, Fond for utøvende kunstnere, Blå Grotte, Dansearena Nord, DansiT and SIN Culture Centre.