Frogman//Festspillene i Bergen

Undervannsthriller om det å vokse opp, fortalt i VR.
Korallrevforsker Meera Clarke får uventet besøk av en politietterforsker, som forteller at hennes far er blitt siktet for mordet på en 13 år gammel jente, Ashleigh Richardson, som forsvant tilbake i 1995.

I denne unike teateropplevelsen transporteres publikum tilbake til tiden rundt forsvinningen ved hjelp av VR-utstyr. Her møter vi Meera og to av vennene hennes som 11-åringer, på soverommet i en liten by i Australia.
Historien fortelles i løpet av tre overnattingsbesøk, der 11-åringene skråler til Green Day, snakker om filmen Dum og dummere og spiller Sega Mega Drive. Vennene diskuterer hva som har skjedd med Ashleigh, og prøver å ikke tenke på at hun kan være død. Hun ble sist sett i en stjålet båt på vei ut mot havet. Men hvem er de mistenkte? Og hvem var den siste som så Ashleigh?
Meeras far er politidykker, og leder teamet som leter etter Ashleigh. Med den årlige korallblomstringen like om hjørnet, er det et kappløp mot tiden.

Forestillingen veksler mellom live og VR, og i de siste live-scenene avsløres det hva som egentlig skjedde den sommeren i 1995.
«Strålende … en forestilling med hjerne og hjerte.» – THE GUARDIAN

Anbefalt alder
12+

Språk
Fremføres på engelsk, tekstes på norsk.