Greger Grinebiter

Greger er hedersmedlem i Foreningen For Grinebitere, Surpomper og andre Gretne Gubber, og han er den sureste mannen i hele blokka. Helt til kjeftsmellen Dordi Fuglesang flytter inn i naboleiligheten. Men det er ikke plass til to surpumper i blokka. For å løse dette må de ha en duell for å finne ut hvem som er den største hissigprompen av de to.

GREGER GRINEBITER er en barneforestilling med vilter situasjonskomikk, overraskende vendinger og fantasifulle surpomp­utbrudd. Forestillingen leker seg i møtet mellom figurteater, animasjon og skuespill, og legger til rette for både karikert komedie, og kunstnerisk nyskapning. Forestillingen er basert på boka av Camilla Kuhn.
Alder: 4+

Se trailer til Greger Grinebiter

Medvirkende

Regi: Przemyslaw Jaszczak
Scenogarfi og animasjon: Mateusz Mirowski
Musikk: Sandra Kolstad og Bjarni Frimann Bjarnason
Skuespillere og dukkeførere: Dominika Minkacz-Sira og Arild Brakstad
Teknisk ansvarlig: Jon Eirik Sira
Open Window Theatre tilbyr en god blanding av figurteater, skuespill og animasjon med spennende sceniske løsninger, bilder og bevegelser. Teateret ledes av Dominika Minkacz Sira, skuespiller og dukkefører fra PWST Teaterakademiet i Polen. Hun ble kåret til “Fremragende Polakk i Norge 2017” innen kultur og var blant annet skuespiller på Den Nationale Scene. Open Window er fokusert på både nasjonalt og internasjonalt samarbeid for å utvikle sin unike kvalitet og teknikker.

Open Window Theatre søker produksjoner som er rettet mot barn og familier, og vil alltid sirkle rundt tema som er samfunnsaktuelle også for barn. Vi bruker fine, rene og visuelle uttrykk i sitt arbeid, men samtidig ønsker vi å ta opp viktige tema som barn kan både oppdage, le av og se alvoret i. Vår neste premiere er en forestilling for de aller minste laget i samarbeid med Den Nationale Scene med premiere i januar 2018.

Greger Grinebiter Spilles i Søylesalen, Cornerteateret