Det kommer til å regne

Det kommer til å regne er en musikkscenisk vev der vi møter «Glenn Erik». «Glenn Erik» er en tragikomisk komponist som hele livet har vært over gjennomsnittet besatt av sammenhenger.

«Glenn Erik» komponerer virkeligheten.

De som kjenner «Glenn Erik» har måtte lide seg gjennom langtekkelige hjemmesnekrede teorier og merkverdige løsninger på verdensproblemene. Han har i tillegg luftige tanker om sin egen betydning.

«Glenn Erik» har vokst opp med daytime Tv i Usa. Han tilhører den aller første generasjonen som er blitt utsatt for konstant påvirkning av en eller annen skjerm. Et 56 år gammelt skjermtroll.

«Glenn Erik» har en ny teori som han vil teste på de som kommer til Cornerteateret søndag 15. Oktober: Kan «Glenn Eriks» liv som skjermtroll, hans væremåte og oppførsel, si noe om det som skjer i samfunnet i dag?

Med seg har «Glenn Erik» perkusjonist Owen Weaver, fiolinist Ricardo Odriozola og sanger/musiker Heidi Tronsmo. Forestillingen er komponert av Glenn Erik Haugland med bilder av Peter Marron og videoarbeid av Odin Nordhagen.