Cornerteateret er et produksjons – og visningshus for det frie scenekunstfeltet, og et kreativt scenehus for barn og unge.

Huset rommer to blackbox-saler i første etasje, samt bar og en mindre scene i tilknytning til denne. I andre etasje er det tre prøvesaler,  og i tredje er det kontorfasiliteter m.m. Les mer om fasilitetene her

Cornerteateret er et samlingspunkt for hele det frie og det frivillige scenekunstmiljøet i Bergensregionen, og dekker et bredt spekter av de behov som er knyttet til produkjonstekniske og administrative oppgaver.

Målet er å legge til rette for et enda større spekter av aktiviteter, som konferanser, kurs, undervisning og lignende. Slik kan Cornerteateret fremstå som et allbruks scenekunsthus, og et kraftsentrum for den frie scenekunsten på Vestlandet. Her skapes rom for gjensidig inspirasjon, kreativitet, kompetanseutvikling og kunnskapsoverføring.

Cornerteateret driftes av selskapet Teaterdrift Bergen AS, og er et samboerskap mellom Vestlandske Teatersenter og Proscen.

 

Cornerteateret

Marit Eikemo, Daglig leder
marit@cornerteateret.no
Tlf:41688376

Marit er daglig leder ved Cornerteateret.

Cornerteateret

Christer Hjelmeland, Teknisk koordinator
christer@cornerteateret.no
Tlf:92620025

Christer er teknisk koordinator.

 

Cornerbaren

Rhys Brennan
rhys@cornerteateret.no
Tlf:94796310

Rhys er baransvarlig på Cornerbaren

Cornerbaren

Cornerbaren ligger i husets første etasje med uteservering mot Puddefjorden
cornerbaren@cornerteateret.no
Tlf:94796310

 

 

Åpningstider vinter 2019:

Fredag 16.00 til sent
Lørdag 14.00 til sent
Søndag 14.00 – 18.00

Baren er attpåtil alltid åpent 1 time før og etter husets mange forestillinger, i tillegg til at den arrangerer egne kulturarrangementer.

KONTAKTINFO
ADRESSE

Kong Christian Frederiks plass 4
5006 Bergen

Vis a vis fotballbanen på Møhlenpris 😉

Se kart nederst på siden.

Parkering
Biler kan parkeres på G.C Riebers parkeringsplass skrått over gaten mot sjøen fra hovedinngangen på Cornerteateret. NB! Det faktureres automatisk via SesamSesam systemet ved innkjøring.

E-POST
christer@cornerteateret.no

Til toppen