Ledig stilling på Vestlandske Teatersenter

Vestlandske Teatersenter (VT) søker timelærer til Teaterskolen for barn og unge skoleåret 2018 -2019.

Undervisning er en til to grupper pr. uke.

VTs teaterskole tar hvert år inn i underkant av 150 elever i alderen 6 – 20 år, fordelt på 11 grupper etter alder.

For kommende skoleår er det ledig en stilling for en timelærer med undervisning i aldersgruppen 6 – 10 år, inntil 2 grupper. Hver gruppe med 2 timer undervisning pr. uke. Undervisningen foregår på ettermiddag-/kveldstid i tidsrommet 16.30 – 19.00. VT holder til på Cornerteateret hvor også undervisningen foregår. Oppstart for semesteret er uke 36 – 3.-6. september.

Teaterskolen følger Bergen kommunes skolerute, og har avslutningsforestillinger i april/mai 2019.

Har du lyst å bli en del av lærergruppen vår og har du dramapedagogisk bakgrunn eventuelt annen relevante teaterfaglig bakgrunn samt erfaring med å jobbe med barn, tar vi gjerne i mot søknad.

Søknad og CV

Spørsmål om stillingen samt søknad med CV kan sendes daglig leder Frøydis Otre på e-post: adm@teatersenter.no innen 17. juni.

___________________

Teaterskolen for barn og unge skal:

  • Gi barn og ungdom mulighet til å dyrke og utvikle et scenisk og dramatisk talent, gi rom for utvikling og modning, samt stimulere til individuell kreativitet, samarbeid og felles mestring
  • Vektlegge bruk av nyskapende og engasjerende norsk og internasjonal dramatikk
  • Vektlegge profesjonalitet og kompetanse i undervisningen, noe som skal føre til jevn og god kvalitet i avslutningsforestillingene hver vår.

Vestlandske Teatersenter skal ha hovedfokus på kulturtilbud til barn, unge og det frivillige scenekunstfeltet. VT skal bidra i utvikling av høy kvalitet og sterke fagmiljøer og har som mål at så mange som mulig skal få lære om teater og se teater. VT jobber i krysningspunktet mellom det frivillige og det profesjonelle markedet.

Organisasjonen har 5 faste stillinger og opptil 6 teaterinstruktører knyttet til virksomheten.

Cornerstone & Cornerteateret

15. februar 2019

Cornerstone jobber for å fremme kunnskap og interesse for de mange ulike formene for tekst som dagens teater rommer. Gjennom forestillinger,…

- Les mer

Teatermagi – VTs Teaterkurs i vinterferien

17. januar 2019

Dette blir en spennende og variert uke hvor kursdeltagerne får små smakebiter av ulike teknikker og tema innenfor teaterets verden, det vil også inkludere en tur på VilVite hvor deltakerne vil få opplæring i hvordan å lage og holde et Vitenshow.

- Les mer

VTs Lørdagsteater for de minste, våren 2019

3. januar 2019

I løpet av seks lørdager skal vi utforske eventyrenes magiske verden! Bli med til eventyrland, her finnes det gode feer,…

- Les mer