Ledig stilling på Vestlandske Teatersenter

Vestlandske Teatersenter (VT) søker timelærer til Teaterskolen for barn og unge skoleåret 2018 -2019.

Undervisning er en til to grupper pr. uke.

VTs teaterskole tar hvert år inn i underkant av 150 elever i alderen 6 – 20 år, fordelt på 11 grupper etter alder.

For kommende skoleår er det ledig en stilling for en timelærer med undervisning i aldersgruppen 6 – 10 år, inntil 2 grupper. Hver gruppe med 2 timer undervisning pr. uke. Undervisningen foregår på ettermiddag-/kveldstid i tidsrommet 16.30 – 19.00. VT holder til på Cornerteateret hvor også undervisningen foregår. Oppstart for semesteret er uke 36 – 3.-6. september.

Teaterskolen følger Bergen kommunes skolerute, og har avslutningsforestillinger i april/mai 2019.

Har du lyst å bli en del av lærergruppen vår og har du dramapedagogisk bakgrunn eventuelt annen relevante teaterfaglig bakgrunn samt erfaring med å jobbe med barn, tar vi gjerne i mot søknad.

Søknad og CV

Spørsmål om stillingen samt søknad med CV kan sendes daglig leder Frøydis Otre på e-post: adm@teatersenter.no innen 17. juni.

___________________

Teaterskolen for barn og unge skal:

  • Gi barn og ungdom mulighet til å dyrke og utvikle et scenisk og dramatisk talent, gi rom for utvikling og modning, samt stimulere til individuell kreativitet, samarbeid og felles mestring
  • Vektlegge bruk av nyskapende og engasjerende norsk og internasjonal dramatikk
  • Vektlegge profesjonalitet og kompetanse i undervisningen, noe som skal føre til jevn og god kvalitet i avslutningsforestillingene hver vår.

Vestlandske Teatersenter skal ha hovedfokus på kulturtilbud til barn, unge og det frivillige scenekunstfeltet. VT skal bidra i utvikling av høy kvalitet og sterke fagmiljøer og har som mål at så mange som mulig skal få lære om teater og se teater. VT jobber i krysningspunktet mellom det frivillige og det profesjonelle markedet.

Organisasjonen har 5 faste stillinger og opptil 6 teaterinstruktører knyttet til virksomheten.

Thomas Digervold blir ny dagleg leiar på Cornerteateret

31. mars 2020

Thomas Digervold (f. 1984) har femten års erfaring og solid kompetanse frå kulturproduksjon, promotering og marknadsføring. No blir han ny…

- Les mer

Alle forestillinger på Cornerteateret er avlyst inntil videre

11. mars 2020

På grunn av Koronaviruset stenger Cornerteateret teatersalene. Alle forestillinger blir derfor avlyst inntil videre. Også Cornerbaren holdes stengt.

- Les mer

Cornerteateret søker ny daglig leder

27. januar 2020

Daglig leder avslutter sitt engasjement for Cornerteateret for å begynne i ny stilling, og vi søker hennes etterfølger til en…

- Les mer