Samlagets haustlansering

Samlaget inviterer til haustlansering i Bergen! Møt bokaktuelle Lothepus og Finn Tokvam, Jan Landro, Olaug Nilssen, Hilde Kvalvaag og Sturla Bang, Alfred Fidjestøl og Alf Kjetil Walgermo. På Cornerteatret 24. august!

Les mer

Bajazzfestivalen 2017

2. og 3. september er det klart for ein ny Bajazzfestival med blant anna eit heilt nytt og spennade tingingsverk, og sjølvaste Miss Tati til å avrunde festivalen. Ta med heile familien på konsertar og moro. Dette blir garantert gøy!

Les mer

Forced Beauty

Velkommen til en smertefull verden av kjærlighet og hat og endeløse forhandlinger, av fascinasjon og fortvilelse. Forced Beauty av T.I.T.S. er en audio-visuell performance om maktstrukturer og vold, voldsestetikk og fravær av empati.

Les mer

Snill

Snill er en forestilling for både barn og voksne basert på den populære boken „Snill” av Gro Dahle, om Lussi, som er en helt perfekt jente. Hun er både høflig, pen, flink og snill. Men en dag blir hun usynlig.

Les mer

PechaKucha Bergen, vol.9

Our PechaKucha events are now legendary, volume.9 celebrates FREEDOM. From cycling to imprisonment. We have guest speakers, live music, food by søtt+salt at Cornerteateret. The host of the evening, as usual: The fabulous Steve Price!

Les mer
  • 15. September 19:00

Bergen Impro Laug tilbake på Cornerteateret

Etter tidenes comeback på Cornerteateret i vår, er den fabelaktige gjengen i BIL tilbake på huset med det ypperste av improteater!

Les mer

Musikaldigg gjør rock!

MusikalDIGG er et av de hotteste konsertkonseptene i Bergen, og en viktig pådriver for å fremme nyskapning og mangfold innen musikkteater-sjangeren. Denne gang skal de rocke Cornerteateret!

Les mer

Greger Grinebiter

Greger er hedersmedlem i Foreningen For Grinebitere, Surpomper og andre Gretne Gubber, og han er den sureste mannen i hele blokka. Helt til kjeftsmellen Dordi Fuglesang flytter inn i naboleiligheten. Og det er ikke plass til to surpumper i blokka.

Les mer