Marerittet

Musikaljentene presentere sin nyskrevete musikal Maretittet. Musikalen handler om det tolv år gamle fosterbarnet Johanne, som akkurat har kommet til sin femte fosterfamilie. Johanne har det ikke bra, og sliter med mareritt om natten...

Les mer

Speakers Corner

Vi er klar med et nytt Speakers Corner stand up. I tråd med klubbkonseptet kjører vi det tett og intimt i Cornerbaren. Kom og se nye og etablerte komikere prøve nytt materiale eller gamle klassikere. De gjør hva som helst for å underholde

Les mer
  • 10. November 21:00

Nok ved nå

Heidi vet ikke hva hun leter etter. Hun drar fra sted til sted med en lavvo og tre sopraner på slep, tre nisser på lasset. De har tatt på seg rollene som skytsengler og redder henne igjen og igjen med sin englesang.

Les mer

Julens magi

Den onde Skumringsheksen holder på å ødelegge julen for alle med sine onde magiske krefter. Julenissen er overbevist om at de eneste som kan lure Skumringsheksen og få julen tilbake er de to barna Mille og Jenny.

Les mer

Nyttårskonsert: Sanger fra byen

Velkommen en poetisk musikalsk hyllest til byen vår! Her har bergensforfattere skrevet nye tekster, tonesatt av den eminente sangpoeten Gabriel Fliflet, som er på scenen sammen med bla Elisabeth Moberg og Arve Henriksen og Erlend O. Nødtvedt.

Les mer