Knausgård på 90 minutter

Vi kjører oss opp til kvinnedagen med denne feministiske roadmovien gjennom det knausgårdske landskap der kvinneskikkelsene i "Min Kamp" og Knausgårds begrep "Kvinnerlig intellekt" blir satt under lupen.

Les mer

FemFest//Pecha Kucha vol.12

Venstrealliansen UiB og Cornerteateret inviterer til en forrykende feministisk festkveld og Pecha Kucha-night i anledningen kvinnedagen.

Les mer

Brev til en krigerske – del 2

- Morskap i migrasjonens fotspor
Cornerstone & Cornerteateret er stolte av å presentere Brev til en krigerske av den svensk-iranske poeten, dramatikeren og aktivisten Athena Farrokhzad.

Les mer
  • 09. Mars 19:30

“Alle har en liten dør bak øret” : Episode 3 – Ut på Eventyr

"Alle har en liten dør bak øret" er ein teaterserie i 8 episodar for barn frå 2 år, basert på ny norsk poesi.
3.episode har tittelen "Ut på eventyr".

Les mer

Odalen / Eirik Willyson

Odalen er en monolog om arbeidet med å skrive romanen Odalen. Monologen framføres av scenekunstduoen WILLYLIE, som består av dramatiker Eirik Willyson og musiker Martin Langlie.

Les mer
  • 21. Mars 19:00

Poesdigg+Cornerstone / Fredrik Høyer & Bendik Baksaas

Bergens heteste litteraturkonsept Poesidigg og unge lovende Cornerstone slår seg sammen om en helaftens med dramatiker og poetkomet Fredrik Høyer som hovedgjest.

Les mer
  • 12. April 20:00

De Ansatte / Olga Ravn

Olga Ravns særegne roman "De Ansatte" ble utgitt i Danmark våren 2018 til strålende kritikker. For Cornerstone skal romanen bearbeides til en scenetekst av Elin Grinaker, regissert av Miriam Prestøy Lie.

Les mer
  • 02. Mai 19:00

My Baby Is a Queen// Festspillene i Bergen

Titt-tei! En tankevekkende forestilling for de aller minste.
Hvordan ser vi ut? Hvor ser vi? Hva ser vi? Dette er noen av spørsmålene La Petita Malumaluga stiller i My Baby Is a Queen.

Les mer

Frogman//Festspillene i Bergen

Korallrevforsker Meera Clarke får uventet besøk av en politietterforsker, som forteller at hennes far er blitt siktet for mordet på en 13 år gammel jente, Ashleigh Richardson, som forsvant tilbake i 1995.

Les mer

Svømmerne / Hanne Ramsdal

Svømmerne er fritt basert på en faktisk hendelse fra 2014 da en 17 år gammel gutt druknet i Tøyenbadet i Oslo. Stykket er en blanding av funnet tekst og fiksjon, og er skrevet for ungdommer mellom 12-17, uten noen form for replikkallokering.

Les mer
  • 20. Juni 19:00