Speakers Corner

Vi går inn i palmehelga med komikere i toppform. Start påsken med latter og legg turen til Cornerteateret. Vi slår opp dørene til Kongesalen!

Les mer

Gratis og uforpliktande verdivurdering: Boklansering og fest

Marit Eikemo lanserer sin siste roman saman med gode venner og forfatterkollegaer. Innslag/opplesingar med blant andre: Frode Grytten, Erlend O. Nødtvedt, Bergsveinn Birgisson, Ida Lødemel Tvedt og Annlaug Børsheim.

Les mer
  • 06. April 21:00

Dylan – Jeg er ikke her

12 ungdommer i Teater Extra tar opp tråden fra 60-tallets Bob Dylan, og ser på vår verden av i dag gjennom hans sanger og hans tanker, og stiller de samme spørsmålene: Går verden fremover?

Les mer

La det swinge oj oj!

Vekommen til Linda Eides forrykande verbale og musikalsk oppvarming til den store internasjonale finalen i Melodi Grand Prix!! Etterpå sender vi finalen direkte på storskjerm. Vi lover allsang og stemmeskjema og høg stemning i Kongesalen!

Les mer

Birdie

Festspillenes multimediaforestilling med live video, rekvisitter, et gjensyn med Hitchcocks Fuglene, skalamodeller, 2000 dyr i miniatyr, krig, smuglere, en massiv migrasjon og tre utøvere som styrer denne rørete verden med vidd og kritikk.

Les mer

Landscape of Hate

Velkommen til Festspillene på Cornerteateret! Landscape of hate er et multimedieprosjekt, konfrontasjon og improvisasjon i nettrollenes ødeleggende verden.

Les mer

Garage

Festspillene presenterer Garage av Cirka teater, en skitten og humoristisk teaterforestilling om skapertrang og mennesker som kreative vesener. Stykket har ingen dialog, men mye mekanikk som løser hver minste oppgave med store prosesser.

Les mer

White Nigger # Black Madonna

Festspillforestilling der både den fjerde og den femte veggen rykker helt inn i det offentlige rom og de sosiale medier. Madame Nielsen, dansk forfatter, performance-kunster lover egne svarte sanger og mye mer.

Les mer