Teaterdryss 2018

Velkommen til Teaterskolens visningsfestival 2018! 11 premierer i løpet av knappe 3 uker!

Les mer

Musikerhjørnet

Musikkhjørnet er et nytt konsept i Cornerbaren som byr på enkle og hyggelige konserter med avslappet atmosfære.

Les mer
  • 27. April 20:30

Macbeth

Macbeth er et tragisk drama av William Shakespeare - framført med mye humor av Andre Akt! Stykket tar for seg de grusomme effektene for de som søker makt for sin egen del!!

Les mer

La det swinge oj oj!

Vekommen til Linda Eides forrykande verbale og musikalsk oppvarming til den store internasjonale finalen i Melodi Grand Prix!! Etterpå sender vi finalen direkte på storskjerm. Vi lover allsang og stemmeskjema og høg stemning i Kongesalen!

Les mer

Birdie

Festspillenes multimediaforestilling med live video, rekvisitter, et gjensyn med Hitchcocks Fuglene, skalamodeller, 2000 dyr i miniatyr, krig, smuglere, en massiv migrasjon og tre utøvere som styrer denne rørete verden med vidd og kritikk.

Les mer

Landscape of Hate

Velkommen til Festspillene på Cornerteateret! Landscape of hate er et multimedieprosjekt, konfrontasjon og improvisasjon i nettrollenes ødeleggende verden.

Les mer

Garage

Festspillene presenterer Garage av Cirka teater, en skitten og humoristisk teaterforestilling om skapertrang og mennesker som kreative vesener. Stykket har ingen dialog, men mye mekanikk som løser hver minste oppgave med store prosesser.

Les mer

White Nigger # Black Madonna

Festspillforestilling der både den fjerde og den femte veggen rykker helt inn i det offentlige rom og de sosiale medier. Madame Nielsen, dansk forfatter, performance-kunster lover egne svarte sanger og mye mer.

Les mer