Deleuze i Vest

Slippfest for Deleuzeantologien "Deleuze i vest", utgitt på Morgana Press, står endelig på trappene! Vi feirer med innlegg og diskusjoner på dagen, som er tilknyttet boken.

Les mer
  • 19. August 14:00

Trendy Girl in Urban Setting

Velkommen til Trendy Girl in Urban Setting - en helaftens danseforestilling, som utforsker forskjellige aspekter ved det å være menneske og ung kvinne i et kapitalistisk samfunn.

Les mer

Hanne Vatnøy releasekonsert

Hanne Vatnøy slipper sitt andre album, ELYSIUM. Det feires med RELEASEKONSERT på Cornerteateret.  

Les mer

Bergen Fringe Festival: Åpningsforestilling

Årets åpningsforestilling på Bergen Fringe Festival er den moderne operaen Seven deadly sins, fra Argentina. Forestillingen er en moderne versjon av Kurt Weillls klassiker fra 1933, et rått stykke musikkteater om dagens kapitalistiske system

Les mer

Bergen Fringe Festival: Snill

Snill er en forestilling for både barn og voksne basert på den moderne klassikeren av Gro Dahle, iscenesatt av bergensbaserte Open Windows Theater, med sin spennende interaksjon mellom dukkeføring, skuespill og animasjon, musikk, lyd og bilde.

Les mer

Bergen Fringe Festival: Joy

Velkommen til JOY ! Et nådeløst, energisk eksperimentelt teater som skifter mellom spoken word og performance, alltid med kroppen i fokus!

Les mer

Bergen Fringe Festival: Requiem for Truth

Dersom sannheten er død, hvem arrangerer da begravelsen? Stomptown Brass, the energiske 10-persons street-funk bandet, og Collapsing Horse, det mest spennende unge teaterkompani i Irland, tar oppgaven.

Les mer

Bergen Fringe Festival: A Space Novilty – Cut Mustard

Året er 2100. En forlatt verden. En ensom overlever. Et skarpt lys skinner plutselig fra det svarte havet i det mørke univers, og forandrer historiens kurs for alltid.

Les mer

Bergen Fringe Festival 2018

Norway Fring Festival blir arrangert på Cornerteateret og på flere andre arenaer i byen fra 6.-9.september. Mer infornmasjon kommer.

Les mer
  • 06. September 00:00