Sustain

Sustain vekket sterke følelser hos publikum under premieren på Festspillene i Bergen i fjor. Nå er konsertforestillingen endelig tilbake. Vi inviterer publikum med på en spennende reise i et vakkert univers som utrolig nok er bygget opp av boss!

Les mer

Det mystiske pianoet

Hvem tror du egentlig det er som lager musikken som kommer ut av et piano? Bor det noen inni der kanskje? Velkommen små og store til en visuell og mystisk figurteaterforestilling med levende musikk. Passer for barn fra 3 år og opp

Les mer
  • 29. September 14:00
  • 30. September 14:00

Nesen

Endelig tilbake på Cornerteateret: Nesen, basert på Nikolai Gogols’ komiske, absurde og rørende novelle, fremført av fabelaktig YVA Theatre Company.

Les mer

Samtale, Konsert og opplesning med Tønes

Vi legger opp til en stor kveld på Cornerteateret når Tønes lanserer sin første bok. Møt ham i samtale med Marit Eikemo.

Les mer

Tinder – The musical

Velkommen til Tinder - the Musical. En komedie der vi møter Eivind i jakten på kjærligheten i dating-appens tid.

Les mer

Kvinnereller

Kvinnereller er nn scenisk tolkning av spørsmålet «Hva er en kvinne?». Danserne undersøker selvbilde, speiling og relasjoner, og svarene de får er mangefasetterte.

Les mer

Hjem til jul

"Hjem til Jul" er en annerledes julefortelling. Dette er en dramatisk forestilling som tar for seg hvor vanskelig julen kan være for mange. Med en dose humor våger vi oss inn på temaer som relasjoner, kommunikasjon og psykisk helse.

Les mer