Teaterdryss!

TEATERDRYSS - Teaterskolens Visningsfestival 2019 går av stabelen på Cornerteateret i perioden tirsdag 2. april - 15. mai. Samtlige grupper ved VT's teaterskole viser sine avslutningsforestillinger i Søylesalen og Kongesalen.

Les mer

Alle har en liten dør bak øret – Episode 4: Storm i hodet

"Alle har en liten dør bak øret" er en teaterserie i 8 episoder for barn fra 2 år, basert på ny norsk poesi. Musikar og komponist Annlaug Børsheim og skodespelar Vibeke Flesland Havre har laga eit poetisk univers for barn i alle aldrar.

Les mer

De Ansatte av Olga Ravn

Olga Ravns særegne roman "De Ansatte" ble utgitt i Danmark våren 2018 til strålende kritikker. For Cornerstone skal romanen bearbeides til en scenetekst av Elin Grinaker, regissert av Miriam Prestøy Lie.

Les mer
  • 02. Mai 19:00

My Baby Is a Queen// Festspillene i Bergen

Titt-tei! En tankevekkende forestilling for de aller minste.
Hvordan ser vi ut? Hvor ser vi? Hva ser vi? Dette er noen av spørsmålene La Petita Malumaluga stiller i My Baby Is a Queen.

Les mer

Frogman//Festspillene i Bergen

Korallrevforsker Meera Clarke får uventet besøk av en politietterforsker, som forteller at hennes far er blitt siktet for mordet på en 13 år gammel jente, Ashleigh Richardson, som forsvant tilbake i 1995.

Les mer

Svømmerne / Hanne Ramsdal

Svømmerne er fritt basert på en faktisk hendelse fra 2014 da en 17 år gammel gutt druknet i Tøyenbadet i Oslo. Stykket er en blanding av funnet tekst og fiksjon, og er skrevet for ungdommer mellom 12-17, uten noen form for replikkallokering.

Les mer
  • 20. Juni 19:00