Ledige stillinger på Vestlandske Teatersenter

Vestlandske Teatersenter (VT) søker instruktører til Teaterskolen for barn og unge (6 – 20 år) skoleåret 2017 -2018.


Undervisning er en til to grupper pr. uke.
Som instruktør på teaterskolen er det en forutsetning med relevant teaterfaglig bakgrunn for barn og unge.

Teaterskolen skal:

  • Gi barn og ungdom mulighet til å dyrke og utvikle et scenisk og dramatisk talent, gi rom for utvikling og modning, samt stimulere til individuell kreativitet, samarbeid og felles mestring
  • Vektlegge bruk av nyskapende og engasjerende norsk og internasjonal dramatikk
  • Vektlegge profesjonalitet og kompetanse i undervisningen, noe som skal føre til jevn og god kvalitet i avslutningsforestillingene hvert vår.

Vi søker etter personer med stor arbeidskapasitet samt evne til å jobbe selvstendig og kreativt. Søker vil få jobbe med dyktige kollegaer i et spennende, hektisk og skapende miljø. Søker må ha bakgrunn og erfaring innen teater / instruksjon / undervisning / skuespill. For noen av stillingene er det en fordel å ha bakgrunn i dans, musikk og/eller musikal.

Til de minste barna (6-9 år) søker vi personer med bakgrunn innen et eller flere av feltene: dramapedagogikk, instruksjon, musikk og dans, musikal.

For mellomtrinnet (10-13 år) søker vi personer med bakgrunn innen et eller flere av feltene: skuespill, regi, drama, musikk og dans

For de eldste barna (14-20 år) gjelder samme kriterier som for mellomtrinnet.  Det er en fordel med en teaterfaglig bakgrunn som inkluderer teori, i tillegg til det utøvende og pedagogiske, da man på dette nivået skal lære seg mer enn å stå på scenen.

Vi har undervisning mandager t.o.m. torsdager. De minste gruppene øver mandag og tirsdag, mellomtrinngruppene tirsdag, onsdag og torsdag og de eldste mandag og onsdag. Skriv i søknaden hvilken gruppe og dag du spesifikt kunne tenke deg.

Søknad og CV

Spørsmål om stillingen samt søknad med CV kan sendes daglig leder Frøydis Otre på mail: adm@teatersenter.no

Søknadsfrist 18. august 2017. Stillingen er ledig fra 1. september. Lønn etter avtale

___________________

Vestlandske Teatersenter skal ha hovedfokus på kulturtilbud til barn, unge og det frivillige scenekunstfeltet. VT skal bidra i utvikling av høy kvalitet og sterke fagmiljøer og har som mål at så mange som mulig skal få lære om teater og se teater. VT jobber i krysningspunktet mellom det frivillige og det profesjonelle markedet.

Organisasjonen har 5 faste stillinger og opptil 6 teaterinstruktører knyttet til virksomheten. Vestlandske Teatersenter har lokaler i Cornerteateret på Møhlenpris

Ledig stilling på Vestlandske Teatersenter

11. juni 2018

Vestlandske Teatersenter (VT) søker timelærer til Teaterskolen for barn og unge skoleåret 2018 -2019.- Les mer

VTs Sommerteaterkurs i juni (8-13 år)

24. mai 2018

Liker du å spille teater? Er du mellom 8 – 13 år?
Bli med på et sommerteaterkurs pakket med fysisk humor og gøy!- Les mer

VTs “Lørdagsteater for de minste”, våren 2018

20. mars 2018

En reise i galaksen: I løpet av seks lørdager skal vi utforske universets uvissheter og mysterier!- Les mer